top of page
SB22.Me3.jpeg

Hallo,

Dit is Soorien Wassink. Sinds april 2019 is zij verbonden aan AFC Nederland, waar zij sinds september 2024 de rol van Directeur-bestuurder vervult. Wil je meer weten over Soorien of heb je na het lezen nog specifieke vragen? Onderaan de pagina vind je haar contactgegevens.

Neem gerust contact op voor meer informatie over haar visie, haar rol binnen AFC Nederland, of voor samenwerkingen en mogelijkheden tot ondersteuning.

  • LinkedIn

Wat brengt Soorien voor extra’s bij het AFC?

Soorien is medeoprichter en coach bij AFC Nederland. Zij belichaamt een unieke combinatie van toewijding, expertise en creatieve visie. Haar diepgaande persoonlijke betrokkenheid bij adoptie en haar innovatieve benaderingen maken haar een uitmuntende directeur-bestuurder voor AFC Nederland.

Ze is geboren in Zuid-Korea en opgegroeid in bij een Gronings adoptiegezin, Soorien begrijpt als geen ander de complexiteit en uitdagingen van adoptie. Haar eigen ervaring drijft haar missie om bij AFC een warme en herkenbare omgeving te creëren voor geadopteerden wereldwijd.

Als directeur-bestuurder brengt Soorien haar authentieke en verbindende leiderschap. Haar visie gaat verder dan conventionele grenzen, en ze is vastbesloten om de missie van AFC te versterken en uit te breiden.

Soorien is een inspirerende en visionaire leider. Haar diepe persoonlijke verbondenheid en vastberadenheid om de gemeenschap van geadopteerden te ondersteunen, maken haar een onmisbare kracht in het bereiken van duurzame verandering. Met haar aan het roer zal AFC Nederland blijven gedijen en groeien, haar impact vergroten en een blijvend verschil maken voor degenen die ze dient.

Als directeur bestuurder is Soorien verantwoordelijk voor de uitvoering van het beleid. Met haar strategische blik en doeltreffendheid ondersteunt ze de organisatie om hun missie te volbrengen en draagt ze bij aan de ontwikkeling van programma's en initiatieven die geadopteerden helpen hun psychische welzijn te verbeteren en levensvragen te beantwoorden.

Contact

Soorien staat je graag te woord over AFC en adoptie gerelateerde onderwerpen. Je kunt haar bereiken op de volgende manieren;

+31 (0) 6 161 08 557

bottom of page