top of page
Image by Pawel Czerwinski

Coaching

Aanvraagproces coaching bij AFC

Welkom bij AFC Coaching. Ons aanvraagproces is eenvoudig en efficiënt, zodat je snel kunt beginnen aan jouw coachtraject. Hier is een beknopt overzicht van het proces:

 

Aanmelding

Aanvragen voor coaching worden eenvoudig ingediend via e-mail of ons online aanvraagformulier.

Intakeprocedure 

Een uitgebreide intake vindt plaats via telefoon, met aanvullend ons intakeformulier met specifieke vragen voor de coachee. Tijdens de intake wordt het standaardpakket van 10 uur toegelicht, inclusief de bijbehorende kosten.

Matchmaking met AFC Coach 

Na de intake wordt een geschikte AFC Coach geselecteerd die aansluit bij de behoeften van de coachee.

Kennismaking 

De coachee en de gekozen AFC Coach stemmen af om elkaar te leren kennen. Dit kan telefonisch of face-to-face, afhankelijk van de voorkeur. We vinden het belangrijk dat er voorafgaand aan het traject contact wordt gelegd om te kijken of er een goede klik is tussen coach en coachee. Dit is van groot belang voor de veiligheid en het vertrouwen voor zowel de coachee als de coach. Mocht het tijdens de kennismaking of na afloop van deze oriëntatie blijken dat het geen match is, zal hier de ruimte voor zijn om dit aan te geven. Er is dan de mogelijkheid om met een andere AFC coach kennis te maken.

Goedkeuring en Coaching 

Bij wederzijdse goedkeuring start het coachingstraject. De AFC Coach informeert ons over besproken thema's en gemaakte afspraken, die worden opgenomen in de op te stellen offerte. Inhoudelijke en persoonlijke informatie zal niet gedeeld worden, mits hier noodzaak voor is. Dit zal altijd in overleg met de coachee gebeuren.

Offerte en Algemene Voorwaarden 

De offerte, met besproken thema's en afspraken, ontvang je per e-mail samen met de algemene voorwaarden. De ondertekende offerte dient per mail geretourneerd te worden naar AFC Nederland.

Houd er rekening mee dat een open en transparante communicatie gedurende het hele proces essentieel is. Zo kunnen we optimaal inspelen op je behoeften en een effectief coachtraject waarborgen. We kijken ernaar uit om je te ondersteunen op jouw persoonlijke reis naar groei en verbinding.

Aanvragen coaching

Bedankt voor het indienen!
We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Let's Grow Together

"It's never too late to be who you might have been."

- GEORGE ELIOT

bottom of page