top of page
Image by Brett Zeck

Coaching

Stappen voor coaching

Hoe verloopt een coach aanvraag bij het AFC? En waar kan je rekening mee houden?

Op deze pagina leggen wij in het kort uit hoe de aanvraag verloopt en wij streven er naar dat jij zo snel mogelijk kan beginnen met je coachtraject. 

Kennismaken 
arrow&v

Bedankt voor het indienen!
We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Oriëntatiegesprek

Je bent bij ons terecht gekomen via de website. Misschien door zelf te zoeken of via via? En dan start het proces. Waar kan je beginnen en wat zou bij jou passen? Welke coach zit waar en welke methodes hebben ze?

Tijdens het oriëntatiegesprek wordt er gevraagd naar jouw wensen. Denk bijv. aan voorkeur voor afkomst, man of vrouw en misschien vind je het prettig om een AFC coach te hebben die in jouw regio woont.

2

Kennismaken met...

Als er tijdens de telefonische of misschien wel middels videobellen een afspraak is gemaakt. Dan zal de AFC Coach jou benaderen voor een kennismaking. Dit kan telefonisch of via de mail worden gecommuniceerd. Hij of zij zal een datum, tijd en locatie voorstellen. Iedere AFC coach heeft zijn of haar eigen locatie.

3

Aanbod vanuit AFC

Tijdens de kennismaking staan jullie stil bij de thema's die er spelen en de vragen die jij hebt. Samen wordt er gekeken naar de mogelijkheden die de coach aanbied. Hier wordt gekeken naar de coach vorm, aantal sessies en wat past bij de coachee.

Mocht je tijds de kennismaking geen klik voelen of tegen iets anders aanlopen? Dan gaan wij kijken of er een andere coach beschikbaar is.

4

Start coaching

Als beide partijen akkoord zijn dan zal de coaching van start gaan. Vanuit de backoffice ontvang je een factuur en de algemene voorwaarden.

Met de aangewezen AFC coach stem je samen af op welke momenten jullie elkaar spreken. 

Let's Grow Together

"It's never too late to be who you might have been."

- GEORGE ELIOT

bottom of page