top of page

AFC RAAD VAN TOEZICHT

Wij stellen aan u voor

laura.jpeg

LAURA

Voorzitter

Wat breng jij voor extra's bij het AFC?

Graag draag ik bij aan het werk van AFC met kennis over kinderrechten, adoptie en familierecht. Maar ook kennis over hoe organisaties in Nederland belangen van groepen kunnen behartigen. Ik combineer dit met hart voor geadopteerden en mensen met een pleegzorg achtergrond.


Welke activiteiten heb jij zelf gedaan en waarom?

Ooit heb ik aan de zijlijn gezeten bij een familie opstelling demonstratie. Mijn goede voornemen voor 2022 is om een keer echt mee te doen.


Laura in drie woorden:

Optimistisch | Direct | Brede interesse

ANAND

Secretaris

Wat breng jij voor extra's bij het AFC?

Vanuit mijn ervaring en expertise die ik heb opgedaan tijdens het werken in het adoptieveld (sinds 2001), hoop ik een constructieve bijdrage te kunnen leveren aan het werk van AFC. Het is dan ook een eer om mijn kennis te mogen inzetten voor kwalitatief goede nazorg voor volwassen geadopteerden en volwassenen uit de pleegzorg.


Welke activiteiten heb jij zelf gedaan en waarom?

In de afgelopen jaren heb ik de meerwaarde mogen ervaren van gespreks-en ontmoetingsdagen en opstellingsdagen. Ook de AFC Mannendag is een vaste terugkerende activiteit in mijn jaarplanning. De veiligheid en het vertrouwen om er te mogen zijn en ervaringen te kunnen delen met anderen, maken dat ik zeer positief terugkijk op de bijeenkomsten.


Anand in drie woorden:

Nieuwsgierig | Betrokken | Enthousiast

Anand.jpeg
samuel.jpeg

SAMUËL

Lid

Wat breng jij voor extra's bij het AFC?

In de eerste plaats vind ik een grote motivatie in het bijdragen aan de bestendigheid van AFC. Daarnaast neem ik vanuit mijn werkervaring de nodige financiële kennis mee.


Welke activiteiten heb jij zelf gedaan en waarom?

Ik heb meegedaan aan de Zomerretraite en AFC Mannendag. Deelname hieraan betekent voor mij tijd nemen om stil te staan bij mijn eigen levensweg als geadopteerde en samen te zijn met een fijne groep gelijkgezinden.


Samuël in drie woorden:

Open | Moedig | Trouw

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over ons team.

bottom of page