top of page

AFC PODCAST TIPS

Fijne tips om te luisteren

Image by Juja Han

HEALING BODY, MIND AND SOUL: HILBRAND WESTRA AND THE SYSTEMIC CONSTELLATIONS APPROACH

Genezing van lichaam, geest en ziel: Hilbrand Westra en de Systemic Constellations Approach

Hana ging met Hilbrand Westra in Seoul zitten, na deelname aan een van zijn workshops voor geadopteerden, voor een uitgebreid gesprek dat diep in gevoelens doordringt. Ze praten over de systemische aanpak, kernproblemen waarmee geadopteerden worden geconfronteerd, de weg naar genezing, de beperkingen van conventionele praattherapie voor sommige geadopteerden, specifiek werken met mannen en meer.


[CW: Deze aflevering gaat over zelfmoord door geadopteerde]


Hilbrand is een Koreaanse geadopteerde uit Nederland, bekend in de internationale geadopteerde gemeenschap vanwege zijn activisme en leiderschap in de afgelopen 30 jaar. Nadat hij in human resources management voor grote bedrijven had gewerkt, kwam hij in aanraking met Systemic Work and Constellations, een multidimensionale vorm van somatische psychotherapie die zijn oorsprong vond in Europa, en uiteindelijk een therapeut werd in deze methode. Hij geeft nu workshops, traint facilitators en geeft persoonlijke coaching, met als specialisatie adoptie, pleegzorg en migratievraagstukken.


Voor meer informatie over Hilbrand en de systemische aanpak kunt u zijn website bezoeken: http://www.adoptionconstellations.com/

bottom of page