vr 09 jul. | Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum

Zomerretraite 2021 (VOL)

Back to basic Een 3-daags evenement dat jaarlijks als een "APK" wordt ervaren door terugkerende deelnemers. Trek je terug met mede geadopteerden en Fostered en geef jezelf de ruimte en tijd om er volledig te mogen zijn.
Registratie is afgesloten
Zomerretraite 2021 (VOL)

Tijd en locatie

09 jul. 15:30 – 11 jul. 17:30
Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum, Woudenbergseweg 54, 3707 HX Zeist, Nederland

Over het evenement

AFC ZOMERRETRAITE 2021

~ Back to basic ~

De 3-daagse AFC Summermeet wordt sinds 2018 als een warm bad vol erkenning en herkenning ervaren. Voorheen kwamen we met ruim 30 geadopteerden samen in Kleve, net over de grens in Duitsland. Ondanks Covid-19 hebben we vorig jaar de Zomerretraite 2020 toch nog met een kleinere groep door kunnen laten gaan in eigen land. 

Jaarlijks delen we lief en leed en velen maken belangrijke en mooie stappen in hun persoonlijk proces. Terugkerende deelnemers ervaren de Zomerretraite als een "APK-tje". Een weekend waarbij je oude patronen waar je in vastloopt kunt doorbreken en nieuwe inzichten krijgt over jouw thema's. Je gaat weer terug naar de kern, om er daarna weer een tijd tegenaan te kunnen gaan waarbij afstand, adoptie en autonomie steeds meer met elkaar in balans komt.

Wil jij je ook 3 dagen terugtrekken in een bosrijke omgeving in het midden van het land met mede geadopteerden en Fostered? Wacht niet te lang! De eerste aanmeldingen gaan jaarlijks razendsnel, direct na de vorige zomerretraite waardoor we nu nog maar een paar plekjes over hebben. Je kunt je bij de knop "Antwoord" opgeven. Je komt op een wachtlijst als de groep vol is.

PRAKTISCHE INFO

Begeleider: Hilbrand Westra

Locatie: Conferentiecentrum & Hotel Woudschoten te Zeist

Data: 9 t/m 11 juli 2021

Tijd: start vrijdag 16:00 uur - einde zondag 17:00 uur

Kosten: € 575,- inclusief BTW en 2 overnachtingen met 2x ontbijt/ lunch/ diner 

• Deelname alleen gegarandeerd na inschrijving en betaling

• Max aantal deelnemers: 25 (met ruimte voor een wachtlijst)

LET OP!

Voor de komende Zomerretraite zitten we al vol. Ook de wachtlijst is zo goed als vol. Niet getreurd, je kunt je al inschrijven voor de Winterretraite in december: Winterretraite | AFC Nederland

Registratie is afgesloten

Deel dit evenement