di 20 apr. | Zoom

Vervolg groep AFC

Vervolg Ontmoeting & Gespreksgroep Start 20 april, 8 bijeenkomsten via Zoom Verdieping in je proces met het Vervolg. Door te verdiepen ont-dek je nieuwe delen van jezelf. Nieuwe thema’s zullen naar boven komen. En wat hebben die te maken met afstand en adoptie?

Tijd en locatie

20 apr. 19:30 CEST
Zoom

Over het evenement

Vervolg Ontmoeting & Gespreksgroep

Start 20 april, de eerste bijeenkomst. Er zijn 8 bijeenkomsten in totaal.

Verdieping in je proces met het Vervolg. Door te verdiepen ont-dek je nieuwe delen van jezelf. Nieuwe thema’s zullen naar boven komen. En wat hebben die te maken met afstand en adoptie?

Voor ieder die al een keer meegedaan heeft met een O&G of G&O.

AFC Vervolg Ontmoeting & Gespreksgroep

Je wilt je verder verdiepen in je proces. Dan is de Vervolg O&G geschikt voor jou. Voor ieder die al een keer meegedaan heeft met een O&G of G&O. Als je een verdieping in je proces aangaat, ga je nieuwe delen van jezelf ont-dekken. Nieuwe thema’s zullen naar boven komen waar je misschien zo direct geen verband kan leggen met afstand en adoptie.

AFC Vervolg Ontmoeting & Gespreksgroep

Gespreksthema’s

In de Vervolg O&G gaan we dieper in op de thema’s afstand, adoptie en autonomie. Wat je achtergrond te maken heeft met dingen waar je tegenaan loopt in liefdesrelaties, werk en ouderschap. Hoe je je liefde voor jezelf verder versterkt en gezondere liefdesrelaties kan aangaan. Wat de lichamelijke effecten zijn van afstand en adoptie en je lichaam waar al je onbewuste herinneringen zijn opgeslagen. Ook zul je je overlevingsmechanismen beter gaan herkennen en hoe je beter kan omgaan met emotionele triggers, zodat je vrijer kan leven in plaats van te overleven.

We doen dit door met elkaar onze persoonlijke ervaringen te delen. Hierdoor zul je herkenning en steun vinden en ontdekken dat je niet alleen bent.

En er is altijd een open ronde tafel. Met andere woorden, iedereen is vrij om een onderwerp in te brengen zo het uitkomt.

Verder door dieper in je proces te gaan

Je hebt al een keer meegedaan met een AFC praatgroep. Als je er eenmaal mee begonnen bent, is er geen weg terug. Je eigen proces is een continue ontwikkeling. Het is als het afpellen van een ui. Je gaat laag voor laag, dieper en dieper.

We hopen je hier te ontmoeten,

Bina & Susan

Voor wie: Volwassen geadopteerden & volwassenen uit de pleegzorg die al een O&G of G&O hebben gevolgd. En die zich verder willen verdiepen in hun proces.

OLV: Bina M. de Boer (India) & Susan Stam (Zuid-Korea)

Locatie: Online via Zoom

Data: (in totaal 8 bijeenkomsten)

· Dinsdag 20 april

·  Dinsdag 4 en 18 mei

· Dinsdag 1 en 15 juni

· Dinsdag 29 juni

· Dinsdag 7 en 21 september

Tijd: start 19.30-21.30 uur

Kosten: € 150, excl. 21% BTW (eenmalig)

• Deelname alleen gegarandeerd na inschrijving en betaling

Aantal deelnemers: 15 max. VOL=VOL

LET OP!

Aanmelden kan t/m vrijdag 16 april

Deel dit evenement

 

Adoptee & Foster Coaching

Tel.: +31 (0) 620 359 393

©2019-2022 AFC Nederland