za 04 sep. | Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum

Partnerdag

"Deze partnerdag heeft de relatie tussen mijn vriendin en mij erg veel goed gedaan. Door het te 'zien' in de opstellingen en door de herkenning van andere partners ben ik mijn vriendin veel beter gaan leren begrijpen en kan ik haar de ruimte geven die ze zo nu en dan nodig heeft."

Tijd en locatie

04 sep. 09:30 – 17:00
Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum, Woudenbergseweg 54, 3707 HX Zeist, Nederland

Over het evenement

PARTNER VAN EN DAN?

Steeds meer partners van geadopteerden kloppen aan de deur die symptomen en gedrag herkennen naar aanleiding van afstand en adoptie van hun partner. Al decennialang zag Hilbrand Westra dat afstand en adoptie niet alleen consequenties heeft voor geadopteerden, maar ook effecten vertoont in partnerrelaties en de kinderen die daaruit voortkomen. AFC is dan ook bezig met een nieuw concept dat de 'NXT Generation' gaat heten. Ondersteunen en ontwikkelen van kinderen van.

Zo op het eerste gezicht lijken partnerrelaties gewoon te verlopen. Althans in het begin. Naarmate de relatie een vastere vorm krijgt ontdekken zowel geadopteerden als partners van, dat er opvallende zaken kunnen voordoen zoals aantrekken en afstoten. Emoties die pieken of juist te vlak blijken te zijn. Moeite met verantwoordelijkheid of juist teveel. Teveel aangepastheid of juist helemaal niet enz enz.

Afgelopen tien jaar blijken steeds meer partners interesse te hebben in de kans om de partnerdynamieken beter te leren begrijpen en hun eigen posities en reacties daarin te leren kennen. Voor sommigen heeft het geleid tot de versteviging van hun relaties. Voor anderen, dat als de al schommelende relatie tot een einde kwam, dit bijna altijd beter was voor beide (ex)partners.

Er is een specifiek programma ontwikkeld voor dit onderwerp en wij (AFC) leren door de complexiteit van vragen elk jaar ook weer bij. Zodoende kunnen wij vaak een up-to date inhoud van de workshop aanbieden van het onderwerp wat ons allen aan het hart gaat.

"Deze partnerdag heeft de relatie tussen mijn vriendin en mij erg veel goed gedaan. Door het te 'zien' in de opstellingen en door de herkenning van andere partners ben ik mijn vriendin veel beter gaan leren begrijpen en kan ik haar de ruimte geven die ze zo nu en dan nodig heeft. Wat voor haar vaak in woorden moeilijk uit te drukken was, werd nu in beeld gebracht. Aangrijpend en verhelderend." - Marco (partner van een geadopteerde)

PRAKTISCHE INFO

Begeleider: Hilbrand Westra

Locatie: Conferentiecentrum & Hotel Woudschoten te Zeist

Data: zaterdag 4 september 2021

Tijd: start vrijdag 09:30 uur - einde zondag 17:00 uur

Kosten singel: € 151,25 incl. BTW en inclusief lunch en overige versnaperingen.

Kosten koppels: € 268,62 incl. BTW en inclusief lunch en overige versnaperingen.

• Deelname alleen gegarandeerd na inschrijving en betaling

• Max aantal deelnemers: 20 (VOL=VOL)

LET OP!

Inschrijven kan t/m zondag 4 juli 2021

Deel dit evenement

 

Adoptee & Foster Coaching

Tel.: +31 (0) 620 359 393

©2019-2022 AFC Nederland