Men Only Online

Steeds meer geadopteerde mannen staan open voor verdieping op het gebied van afstand en adoptie. Toch blijft deze groep een minderheid tijdens onze activiteiten en komen hun onderwerpen niet altijd even goed en duidelijk aan bod.
Registratie is afgesloten
Men Only Online

Tijd en locatie

20 jun. 10:00 – 12:00
Adoptee & Foster Coaching Nederland, Den Haag, Nederland

Over het evenement

MEN ONLY ONLINE

Steeds meer geadopteerde mannen staan open voor verdieping op het gebied van afstand en adoptie. Toch blijft deze groep een minderheid tijdens onze activiteiten en komen hun onderwerpen niet altijd even goed en duidelijk aan bod. Daarom organiseert AFC volgende week zaterdag een koffiemoment voor geadopteerde en Fostered mannen. Deze online activiteit zal begeleid worden door Hilbrand en mede geadopteerde en coach Sandor.

Dus ben je een man, geadopteerd of kom je uit de pleegzorg en heb je behoefte aan mentalk met gelijkgezinden? Even zonder de vrouwen, gewoon als mannen onder elkaar. Mannen die er geen doekjes omheen winden, maar 2thepoint komen. Meld je dan aan via deze pagina op antwoord te klikken en je gegevens achter te laten.

Men Only Online is van 10:00-12:00 uur en is geheel vrijblijvend en kosteloos. Je kunt zo uitgeslapen en al achter je laptop plaatsnemen. Neem natuurlijk wel je eigen kop koffie mee.

PRAKTISCHE INFO

Begeleider: Hilbrand, Sandor & Niels

Locatie: Online via Zoom

Data: zondag 20 maart 2021

Tijd: inloop vanaf 09:45 | Starten om 10:00 uur

Kosten: kosteloos

• Deelname alleen gegarandeerd na inschrijving via de website

• Max aantal deelnemers: 25

LET OP!

Inschrijven kan t/m vrijdag 18 juni

Registratie is afgesloten

Deel dit evenement