Hart en Ziel | Derde Editie

Heb je het gevoel dat je regelmatig vastloopt en weet je niet waar de kern van dit patroon zit? Het opstellen van jouw vraagstuk kan je tot nieuwe en verhelderende inzichten brengen. Het kan je helpen oude patronen te doorbreken en bepaalde situaties beter te begrijpen.
Hart en Ziel | Derde Editie

Tijd en locatie

09 okt. 09:30 – 17:00
Soest, Soest, Nederland

Over het evenement

Familie opstellingen en systemisch werk

Het maken van een familieopstelling is een vorm van alternatieve psychotherapie die in West-Europa geherintroduceerd werd door de Duitser Bert Hellinger. De werkwijze van Hellinger is het zogenaamd systemisch werken. Therapeuten en coaches die systemisch werken trachten door middel van het opstellen van iemands systeem van herkomst niet direct zichtbare relaties tussen familieleden en de eventuele knelpunten daartussen te herkennen, erkennen en zo mogelijk weg te nemen.

Een familieopstelling is een ruimtelijke weergave van een familiesysteem, je kunt het zien als een levende familiefoto. Het doel van een opstelling is om symptomen en onbewuste dynamieken inzichtelijk te krijgen.

Wat kun je ervaren?

Heb jij gehoord over opstellingswerk en of systemisch werk maar nog geen of weinig ervaring opgedaan? Dan is 9 oktober een mooi moment om (nader) kennis te maken.

Door systemisch werk krijg je inzicht in hoe jij je innerlijk verhoudt tot de systemen waarin jij je begeeft. Het opstellen van jouw vraagstuk kan je tot nieuwe en verhelderende inzichten brengen. Het kan je helpen oude patronen te doorbreken en bepaalde situaties beter te begrijpen.

Voor wie?

Voor geadopteerden en volwassenen uit de pleegzorg die een introductie willen in systemisch werk en het verlangen hebben zich dieper te willen verbinden met zichzelf.

PRAKTISCHE INFO

Begeleider: Bina M. de Boer

Locatie: Yogastudio te Soest

Datum: zaterdag 9 oktober 2021

Tijd: 09:30 - 17:00 uur

Kosten: € 121,00 incl. BTW | Inclusief koffie en thee | Exclusief lunch

• Deelname alleen gegarandeerd na inschrijving en betaling.

• Max aantal deelnemers: 15

LET OP!

Inschrijven kan tot 9 september. Wees er tijdig bij, want vol=vol.

Deel dit evenement