Fight or Flight (woman only)

Fight or Flight (woman only)

Tijd en locatie

29 okt. 09:30 – 15:00
De locatie wordt later bepaald

Over het evenement

Fight or Flight (Woman Only)

De meest fysieke activiteit van AFC die er voor de mannen al was is er nu ook voor vrouwen. Een bokssessie met de nodige begeleiding erbij. Waarom boksen? Omdat veel geadopteerden hun emoties en gevoelens lange tijd onderdrukt hebben. Dit komt er vaak met praatsessies alleen niet uit. De opgekroptheid kan zich uiten in woede. Een emotie die niet vaak geuit mag worden in de maatschappij, maar er wel uit moet voordat het escaleert. Tijdens de Fight or Flight mag je zijn en je voelen zoals je zelf wilt en nodig hebt. Dit gebeurt onder gespecialliseerde begeleiding. 

Hilbrand zal de fight of flight tijdens de AFC Mannendag behandelen en Soorien zal de editie 'WOMAN only' begeleiden. De invulling wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt. Soorien heeft naast coaching zelf ruime ervaring met bokstherapie en zal na de zomer deelnemen aan een bokstheraptie speciaal voor coaches, jongerenwerkers en andere professionals. 

"Het is boksen met impact, je hoofd komt in contact met je lichaam. Hoe? Door samen met elkaar in een veilige en rustige setting het gevecht aan te gaan met jezelf en/of met je struggles. Als jij je krachtiger wilt voelen en ben je er klaar mee om wekelijks of misschien dagelijks de struggles te voelen of patronen te herkennen waar je niet doorheen komt?

Streef je naar meer bewustwording van je emoties in je lichaam en de reactie die er bij komt kijken? Doe dan zeker mee aan de Fight or Flight. Je voelt gelijk effect van de bewegingen die jij maakt." Soorien

We gebruiken boksen als uiting van emoties die misschien anders er niet uit zouden zijn gekomen.

Boksmateriaal zal aanwezig zijn. Verdere details volgen tzt.

Durf jij het gevecht met jezelf aan? Het is meer dan stilstaan. Kom in beweging.

PRAKTISCHE INFO

Begeleider: Soorien Zeldenrust

Locatie: Amsterdam of Zwolle

Data: vrijdag 29 oktober 2021

Inloop: vanaf 09:30 uur

Tijd:  start vrijdag 10:00 tot 15:30 uur (incl. lunch)

Kosten: worden binnenkort bekend gemaakt

• Deelname alleen gegarandeerd na inschrijving en betaling

• Max aantal deelnemers: 15 (met ruimte voor een wachtlijst)

LET OP!

Inschrijven kan t/m zondag 29 september 2021

Deel dit evenement