top of page

za 03 jun.

|

Sporthal Sint-Michielscollege

FIGHT OR FLIGHT | België (women only)

Elke reactie kan nuttig zijn in een bepaalde crisissituatie, de uitdaging ligt erin om je bewust te worden van je reflexen en deze reacties te vervangen wanneer ze niet dienend (meer) zijn.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
FIGHT OR FLIGHT | België (women only)

Tijd en locatie

03 jun. 09:30 – 16:00

Sporthal Sint-Michielscollege, Kapelsesteenweg 72, 2930 Brasschaat, België

Over het evenement

FIGHT OR FLIGHT |(women only)  "Het is boksen met impact, je hoofd komt in contact met je lichaam. Hoe? Door samen met elkaar in een veilige en rustige setting het gevecht aan te gaan met jezelf en/of met je struggles. Ben je er klaar mee om constant de struggles te voelen of patronen te herkennen waar je niet doorheen komt? Streef je naar meer bewustwording van je emoties in je lichaam en de vaak explosieve reactie die er bij komt kijken? Want, zo krijgen we vaak de vraag van geadopteerde vrouwen, waar komt toch die boosheid vandaan? Doe dan zeker mee aan de Fight or Flight. Je voelt gelijk effect van de bewegingen die jij maakt." Dit is mijn persoonlijke ervaring en tijdens de pilot van de zomerretraite in 2021 hebben we bijzondere momenten meegemaakt met en bij de deelnemers.

Zoals Renate het zelf omschrijft:

'Jezelf verstoppen of anders voordoen bleek al snel geen optie, dit werd direct doorzien. Zo werd ik 3x verzocht opnieuw de ring in te komen, telkens zelfbewuster en meer aanwezig. Wat ik als stevigheid duidde, werd doorprikt als verkramping. Ik had het even lastig (zoals verwacht) om mezelf te bevrijden van … vooral mezelf en mijn belemmerende denken, maar eenmaal ik bezig was, kon ik vertrouwen op wat mijn lijf aanvoelde en deed, een bevrijdend gevoel.'

Praktische info

Begeleiders: Soorien & Renate (beiden uit Zuid-Korea)

Datum: zaterdag 3 juni 2023

Locatie: Noord- Antwerpen (Kapelsesteenweg 72, Brasschaat)

Tijd: 09:30-16:00 |  inloop vanaf 09:00 uur.

Kosten: € 90,- incl. een drankje en hapjes en huren materiaal

Max: 8 min - 14 max. aantal personen

LET OP!

Aanmelden kan tot 24 mei 2023

ANNULERINGSVOORWAARDEN

Een aanmelding voor deelname aan een bijeenkomst of groepsactiviteit kan tot één maand voor het tijdstip van de bijeenkomst of activiteit kosteloos worden geannuleerd. Daarna gelden de volgende annuleringsvoorwaarden: a. Bij annulering in de periode van een week tot één maanden voor het tijdstip van de bijeenkomst of groepsactiviteit bedragen de annuleringskosten 75% van het verschuldigde bedrag voor deelname aan de bijeenkomst of activiteit; b. Bij annulering binnen een week voor het tijdstip van de bijeenkomst of activiteit bedragen de annuleringskosten 100% van het verschuldigde bedrag voor deelname aan de bijeenkomst of activiteit.

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • Fight or flight

  € 90,00

  +€ 2,25 servicekosten

  inclusief drankje, hapjes en huur van materiaal

  € 90,00

  +€ 2,25 servicekosten

  0

  € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page