vr 25 jun. | Beachclub Bait te Wassenaar

AFC Café

Het Café is dit keer voor het eerst op locatie. Wil jij daarbij zijn? Meld je dan alvast aan.
AFC Café

Tijd en locatie

25 jun. 16:30 – 18:30
Beachclub Bait te Wassenaar

Over het evenement

AFC Café op locatie

Op 25 juni staat onze eerste live AFC Café gepland. Omdat de maatregelen nog niet zodanig zijn versoepeld als we hadden gehoopt, hebben we nog niet de mogelijkheid om in een cafésfeer bij elkaar te komen. Toch willen we de borrel van 25 juni niet zomaar voorbij laten gaan en zullen we het AFC Café dit keer op het strand laten plaatsvinden.

Van 16:30 tot 18:30 uur zijn jullie van harte welkom bij het strand van Wassenaar. Een locatie dat goed aan te rijden is en niet al te druk bezocht wordt. We zitten ter hoogte van Beachclub Bait. Tweede strandtent rechts. Kom je met openbaar vervoer? Geen probleem. Laat het ons weten en dan kijken we naar een oplossing.

Voel je vrij om een handdoek, kleed of strandstoel mee te nemen. Bij slecht weer zullen we tijdig kijken naar een alternatief plan. Mochten we alsnog het Café moeten verplaatsen, dan laten we dit ook zsm weten.

Kosten: € 25,- p.p.

I.v.m. de veranderende omstandigheden mag er dit keer tot 24 uur voor de activiteit betaald worden.

Hapjes en het eerste drankje zijn bij de prijs inbegrepen. 

Het thema van de borrel zullen we samen met de factuur een dag voor de activiteit mailen.

We zullen voorlopig per AFC Café moeten bekijken wat de mogelijkheden zijn. We zullen hierbij zoveel mogelijk rekening houden met de behoeftes van iedereen. Dit houdt in dat we ook regelmatig van locatie zullen wisselen. Tips voor fijne horeca gelegenheden zijn altijd welkom.

We hopen je op 25 juni te zien!

Groetjes, Soorien & Dong-Mi (AFC coaches)

Deel dit evenement