top of page
AFC22.Viviana.jpg

Hallo,

Dit is Viviana Buitzert, zij is sinds januari 2022 de Directeur-bestuurder van het AFC. Op deze pagina stelt zij zich voor en kun je iets meer over haar te weten komen. Mocht je vragen hebben of wil je nog meer weten?

Hieronder lees je een stuk over haar aandeel binnen het AFC en vind je haar contactgegevens.

  • LinkedIn

Wat brengt Viviana voor extra’s bij het AFC?

Haar sterke intuïtie, onderzoekende geest en kritische denkvermogen helpen Viviana om bij te dragen aan de ondersteuning en begeleiding van geadopteerden in psychische nood en bij levensvragen, vooral binnen het GGZ-domein. Haar persoonlijke ervaring als Colombiaans geadopteerde en haar achtergrond als filosoof zijn waardevolle troeven voor AFC Nederland.

Als directeur bestuurder van AFC Nederland is Viviana verantwoordelijk voor de uitvoering van het beleid. Met haar strategische blik en doeltreffendheid ondersteunt ze de organisatie om hun missie te volbrengen en draagt ze bij aan de ontwikkeling van programma's en initiatieven die geadopteerden helpen hun psychische welzijn te verbeteren en levensvragen te beantwoorden.

Contact

Viviana staat je graag te woord over AFC en adoptie gerelateerde onderwerpen. Je kunt haar bereiken op de volgende manieren;

+31 (0) 6 161 08 557

bottom of page